Angelwax H2GO 250ml

180,00kn

Neto: 144 kn

Nema na zalihi

SKU: 00138 Kategorija:

Opis

H2Go, hidrofobni premaz za staklene površine koji omogućava sigurniju i udobniju vožnju tokom kišnih uvjeta jer će voda sa stakla kliziti brže i lakše nego prije, te gotovo eliminirati potrebu za brisačima. Pakiranje dostatno za sve staklene površine na barem 10 vozila.

Angelwax H2Go je repelent za stakla, koji će na staklenim površinama ostaviti hidrofobni zaštitni sloj te će voda lakše, i brže, kliziti sa stakla i omogućiti ugodniju, bolje rečeno sigurniju, vožnju u kišnim uvjetima.
Pri vožnji bržoj 60km/h voda brzo i lako klizi sa stakla i gotovo eliminira potrebu za brisačima.

Iako je proizvoda u ovoj kategoriji mnogo, H2Go se ističe svojom trajnošću i jednostavnošću korištenja, a bočica od 250ml može premazati vjetrobranska stakla na više od 10 automobila.
Trajnost proizvoda može biti i preko 6 mjeseci, uz uvjet da stakla održavate istim proizvodima kao i ostatak eksterijera (dakle ne prati stakla sa jeftinim sredstvima, špricati sa lošim i jeftinim tekućinama za pranje stakla u vožnji i sl.).

Kao i svaki Angelwax proizvod i H2Go je nadmašio očekivanja tržišta i dobio izvrsne kritike.

Sama aplikacija H2Go repelenta je iznimno jednostavna. Staklo se očisti, proizvod se aplicira pomoću aplikatora i nakon nekoliko minuta obriše suhom krpom od mikrofibre.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Angelwax H2GO 250ml”