Angelwax Revelation 500ml

130,00kn

Neto: 104 kn

Nema na zalihi

SKU: 00085 Kategorija:

Opis

Angelwax Revelation je pH neutralan iron-fallout čistač, a siguran je na svim vrstama naplataka i lakiranim površinama. Sigurno i učinkvito uklanja metalne čestice i pomaže pri sprječavanju nastanka korozije na eksterijeru vozila.

Revelation nudi kompletno rješenje za uklanjanje štetnih metalnih čestica sa kotača i samog laka, koje mogu prodrijeti kroz površinu i započeti proces korodiranja.
Svakodnevno korištenje automobila izlaže ga štetnim kontaminacijama od kočione prašine do cestovnih nečistoća. Metalne čestice visoke temperature sa kočnica dolaze na okolne površine i tamo ostaju dok se ne uklone namjenskim sredstvima poput Revelation-a. Tokom svog rada, Revelation crveni kako bi pokazao da je došao u dodir sa metalnim česticama.

Angelwax Revelation je prozirna, gusta, tekućina koja u dodiru s površinom započinje djelovanje kako bi pomogla ukloniti metalne čestice, a to će Vam dati do znanja tako da će se pretvoriti u crvenu nijansu. Takva koloracija pokazuje da se Revelation veže za čestice metala i pokušava ih omekšati kako bi se mogle ukloniti pod vodenim mlazom. Ukoliko postoje jača zaprljanja možda će biti potrebno djelovati s kistom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Angelwax Revelation 500ml”