Pravila privatnosti

Zaštita podataka

Operator i kontrolor podataka na web stranici je Nanotech Cleaninig d.o.o..

Nanotech Cleaning d.o.o. posvećena je zaštiti podataka i upravljanju podacima u skladu s propisima EU. Sljedeće informacije će objasniti kako se skupljaju podaci – o korisnicima – i o načinu njihova korištenja.

Sadržaj i podaci na našoj internetskoj stranici namijenjeni su pružanju općih informacija o osobi koja posjećuje web stranicu, traži i naručuje proizvode navedene na web stranici. Unatoč pažljivom postupku tvrtke Nanotech Cleaning d.o.o., možda postoje netočni podaci na web stranici.

Korištenjem naše web stranice, korisnik prihvaća i slaže se da će biti vezan ovim Pravilima o privatnosti.

Upravitelj podacima:

  • Naziv tvrtke: Nanotech Cleaning d.o.o.
  • Sjedište: 31300 Beli Manastir, Kralja Petra Svačića 130.
  • OIB: 87120977621
  • Kontakt: Ured
  • Email adresa: info@lotuscleaning.hr

Cilj upravljanja podacima: je pružanje komercijalnih informacija i slanje informativnog newslettera.

Rukovanje prikupljenim podacima: Nanotech Cleaning d.o.o. koristi osobne podatke samo u svrhu njihovog prikupljanja, osim ako nije drukčije dopušteno, propisano zakonom ili profesionalnim standardima. Na primjer, ako Korisnik zatraži informacije, traži ponudu, podaci koje prikupljamo upotrijebit će se za odgovor na zahtjev.

Podacima koji su dostavili korisnici mogu pristupiti samo određeni zaposlenik/ci Upravitelja podacima.

Trajanje obrade podataka: Nanotech Cleaning d.o.o. zadržava podatke prikupljene na web stranici sve dok Korisnik ne povuče svoj pristanak ili se zanemari datum naveden u prikupljanju podataka.

Prava Korisnika: Korisnik može pismenim putem zatražiti informacije o postupanju s njegovim osobnim podacima i može zahtijevati izmjenu njegovih osobnih podataka, osim zakonski propisanih podataka. Korisnici mogu zatražiti informacije o upravljanju njihovim osobnim podacima na poštanskoj adresi voditelja podataka (31300 Beli Manastir, Kralja Petra Svačića 130) ili na e-mail: info@lotuscleaning.hr. Također možete pokrenuti izmjenu i uputiti zahtjev za brisanjem osobnih podataka.

U slučaju neprikladnog korištenja usluga web mjesta, voditelj podataka zadržava pravo brisanja podataka.

Brinemo o sigurnosti Vaših podataka uz najnovije smjernice za programiranje. Da bismo osigurali sigurnost Vaših osobnih podataka, koristimo niz sigurnosnih mjera kao što su: Sigurno poslovno okruženje – Nanotech Cleaning d.o.o. pohranjuje podatke u sigurnom okruženju, koje je dostupno samo osoblju tvrtke. U tom pogledu, Nanotech Cleaning d.o.o. također prati industrijske standarde.

Certifikacija: Nanotech Cleaning d.o.o. zahtijeva od svojih registriranih korisnika da se identificiraju (npr. Korisničko ime i lozinka). Svrha provjere autentičnosti jest sprečavanje neovlaštenog pristupa.

Imajte na umu da zaštita ne pokriva osobne podatke koje dobrovoljno podijelite na javnim web mjestima, kao što su web stranice za društveno umrežavanje.

Korisnik koji smatra da je vlasnik www.my-lotus.hr prekršio pravo na zaštitu privatnosti može zatražiti od građanskog suda ili zatražiti pomoć od povjerenika za zaštitu podataka. Upravljanje podacima od strane rukovatelja podataka prvenstveno se uređuje odredbama navedenim u sljedećim zakonima:

  • Zakon o zaštiti osobnih podataka
  • VI. 1998. o zaštiti osoba glede automatske obrade osobnih podataka, Strasbourg, 28. siječnja 1981., zakon;
  • Zakon o potvrđivanju Konvencije za zaštitu osoba glede automatizirane obrade osobnih podataka i Dodatnog protokola uz konvenciju za zaštitu osoba glede automatizirane obrade osobnih podataka u vezi nadzornih tijela i međunarodne razmjene podataka (NN, Međunarodni ugovori br. 4/05. i 6/05.).
  • Tzv. Regulacija GDPR vrijedi od 25. svibnja 2018. godine

Propisi o newsletteru

Ako se korisnik registrira, poslat ćemo newsletter. Pravna osnova za obradu podataka je članak 6. stavak 1. točka (a) GDPR-a, a odnosi se na niži članak 5. stavak 1. točka (a). Newsletter se šalje putem našeg newsletter sustava. Ako otvorite newsletter, primjenjuje se kôd za praćenje. Ovaj kod sprema adresu e-pošte i datum otvaranja pogođenih osoba. Ti se podaci pohranjuju sve dok osoba drugačije ne izjavi. Svi registrirani korisnici imat će priliku otkazati pretplatu na naš newsletter koji je objavljen.

O kolačićima

Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se pohranjuje na vašem računalu ili mobilnom uređaju kada posjetite web stranicu. Kolačići imaju bezbrojne značajke: prate Vaše korištenje web stranice, te služe za prilagođavanje naše web stranice Vašim interesima.

Kakve kolačiće koristi tccroatia.com i za što?

Prikupljamo informacije o načinu na koji upotrebljavate našu web stranicu – da bismo vidjeli koje dijelove naše web stranice posjećujete ili koristite najviše, kako bismo Vam pomogli da dobijete još bolji korisnički doživljaj i isporučivali ciljane oglase na druge web stranice.

Sesijski kolačići

Oni se pohranjuju dok pregledavate, a nakon zatvaranja sesije se brišu s Vašeg uređaja. Ovi kolačići služe korisnicima prilikom pregledavanja web stranice za upotrebu njenih značajki.

Imajte na umu da bez ovih kolačića ne možemo jamčiti upotrebu naše web stranice.

Trajni kolačići

Ove kolačiće upotrebljavamo za pamćenje Vaših postavki prilikom sljedećeg posjeta.

Snažni kolačići

Korištenje kolačića Google Analyticsa prikupljamo informacije o načinu na koji koristite našu web stranicu. Ti se kolačići ne mogu osobno identificirati (IP adresa je samo djelomično zabilježena), prikupljaju podatke kao što su web mjesto koje ste posjetili, koliko je vremena provedeno na našoj web stranici, izvještavaju nas u slučaju grešaka. Pomoću ovih informacija podržavate razvoj naše web stranice.

Kako provjeriti postavke kolačića?

Uzmite u obzir da upotreba kolačića olakšava upotrebu naše web stranice i ako ih onemogućite, naša web stranica ne radi kako je planirano.

Većina preglednika omogućuju vam da vidite koji su kolačići aktivni na vašem računalu. Možete promijeniti postavke, izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svim web stranicama. Ako ne želite pristupiti svojim informacijama o kolačićima, nemojte upotrebljavati našu web stranicu ili postaviti Vaš preglednik ispravno.

Hvala na razumijevanju.